Iată casa cu o terasă pe acoperiș! Un proiect inedit 100% – vezi cum să folosești corect spațiul!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu mai trăim vremurile în care terenul să fie atât de generos încât să ne lase să construim orice fel de terase în curte, să amenajăm grădini superbe și să construim locuințe imense. Totul este mult mai redus, prețul metrului pătrat de teren lăsându-și mereu amprenta asupra ideilor de amenajare. De aceea, trebuie să ne gândim cum să folosim cât mai eficient spațiul, atât pe cel al casei, cât și pe cel al grădinii. Iar această locuință este dovada vie că se poate – acoperișul său a fost transformat într-o superbă terasă, devenind astfel o locuință neconvențională și extrem de admirată.

01

Picture 1 of 5

Casa a fost proiectată de Jorge Masino Prado, fiind construită în Lima.

Casa, după cum se poate observa nu este mansardată și nici nu are un alt etaj. Ea are pe acoperiș o terasă superbă, acoperită. Această terasă reușește să ofere ideea de spațiu și în același timp să îi bucure pe cei ce dețin acest imobil de priveliștea cu totul aparte pe care o poți avea atunci când pășești pe terasă, admirând astfel vegetația, dar și priveliștea către ocean.

O casă cu terasă pe acoperiș este într-adevăr un proiect potrivit pentru cei cei nu dispun de un spațiu foarte mare, iar casa din imagini a reușit să capete multă notorietate prin structura inedită a acoperișului său.

Atât interiorul locuinței, cât și exteriorul său surprind prin atenția la detalii. Un spațiu mare, deschis la parter, dar și un dormitor generos surprind destul de mult vizitatorii. Scara exterioară, în spirală, este un alt elemente cheie al construcției.

Foto: contemporist.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *