De ce să optăm pentru un acoperiș din tablă cutată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prețul și rezistența în timp sunt două dintre cele mai importante criterii, în funcție de care alegem materialele pentru acoperiș. Din punct de vedere financiar, cea mai economică soluție, atât pentru acoperișurile civile, cât și pentru cele industriale, este tabla cutată. Cât despre rezistența în timp, trebuie menționat faptul că tabla cutată este unul dintre cele mai longevive materiale pentru acoperișuri.

cutata

Tabla cutată poate face concurență lejer oricărui alt produs utilizat în construcţia acoperișului, deoarece are performanțe tehnice de invidiat.  Este și cazul profilelor de tablă cutată oferite de Coilprofil.

Produsă din oțel cu protecţie de zinc minim 275 g/mp, tabla cutată de la Coilprofil este extrem de rezistentă în timp.  Dacă adăugăm aici calitatea utilajelor şi materialelor, precum şi procesul specializat de producţie, toate acestea determină o rezistență de peste 50 de ani de la montaj, în condiţii normale de mediu.

Tabla cutată pentru acoperiș, de la Coilprofil, este disponibilă atât sub formă de profil ondulat, cât și trapezoidal și este produsă la comandă, în funcție de dimensiunile fiecărui acoperiş în parte.  Pe baza planului învelitorii, specialiștii Coilprofil optimizează necesarul de materiale pentru acoperiș. Foile de tablă sunt produse la lungimea optimă, astfel fiind reduse atât pierderile de material, cât și costurile lucrării.

Avantajele tablei cutate nu se opresc aici. Acest produs conferă o greutate redusă acoperișului, un montaj uşor şi rapid, variate modalități de prindere, necesită o întreținere minimă după montaj și este disponibil într-o paletă extinsă de culori.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *