5 modele de case cu acoperișuri în mai multe ape

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Acoperișul unei case are un dublu rol. În primul rând, el trebuie să asigure protecția casei și confortul la interior, iar cel de-al doilea rol este cel estetic, acoperiș fiind primul element care se observă de la distanță. Tocmai de aceea, în momentul în care alegi acoperișul casei tale, asigură-te că el se potrivește locuinței tale, atât din punct de vedere al arhitecturii, cât și din punct de vedere al culorii. Alegerea acoperișului potrivit este o decizie extrem de grea, mai ales dacă nu îți dorești o casă clasică, banală, ci una care să iasă în evidență. Cele mai aspectuoase case sunt cele în mai multe ape, iar pentru a te convinge de acest lucru, am pregătit pentru tine 5 modele de case cu acoperiș în mai multe ape:

  1. Casa cu mansardă și acoperiș în 4 ape

Dacă te-ai uitat la filmele americane, atunci cu siguranță ai observat acele case cu mansardă și acoperiș în 4 ape. Sunt extrem de frumoase și au un aspect ușor boem, fermecător. Dacă alegi bine culoarea acoperișului și asiguri echilibrul necesar la nivel cromatic, atunci la sfârșit poți spune că ai o casă ”ca în filme” care va atrage toate privirile.

 

CONTINUARE – Vezi 5 modele de case cu acoperișuri în mai multe ape

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *