Ţigla metalică cu rocă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ţigla metalică cu rocă este unul dintre cele mai apreciate produse atunci când se doreşte îmbrăcarea acoperişului. Caracteristicile care înclină balanţa în favoarea acestui tip de ţiglă sunt multe şi demne de luat în seamă atunci când se doreşte realizarea unui acoperiş sigur plăcut din punct de vedere estetic.


În primul rând perioada de viaţă a ţiglei metalice cu granule este de până la două generaţii, fapt datorat cumulării calităţii tuturor elementelor care intră în compoziţia produsului finit.
Structura compactă a ţiglei metalice cu rocă nu permite absorbţia apei, acest fapt însemnând o imunitate foarte înaltă în faţa proceselor de îngheţ-dezgheţ.
Ţiglele au deosebita calitate de a se contracta şi dilata, pe o plajă de variaţii de temperatură de peste 100 de grade Celsius.

Roca, elementul natural atât de valoros, conferă produsului finit rezistenţă la radiaţiile UV şi stabilitatea tonurilor şi culorilor.
Un acoperiş îmbrăcat cu ţiglă metalică cu rocă va beneficia de un grad de rezistenţă foarte ridicat, datorat suportului metalic al ţiglelor, care se încadrează în cele mai exigente cerinţe. Ţigla metalică cu rocă nu va suferi modificări de natură estetică în momentul în care aceasta intră în contact cu o grindină violentă sau suportă alte şocuri mecanice.
Elementele de asamblare specifice acestui tip de ţiglă, fixate de regulă atât prin ţigle, cât şi prin şipca suport, poziţionate perpendicular pe direcţia de smulgere, conferă acoperişului o rezistenţă foarte mare, fiind, practic, indestructibil în faţa oricăror fenomene.
Ţiglele metalice cu rocă prezintă şi avantajul de a avea o greutate redusă, conferind întregului acoperiş calitatea de a nu reprezenta o povară pentru întreaga construcţie. De asemenea, izolaţia fonică şi termică, asigurate de ţiglele metalice cu rocă, se situează la cote extrem de înalte ce vor asigura confortul acustic şi termic tuturor celor ce locuiesc într-o casă al cărei acoperiş este îmbrăcat cu un astfel de material.
Ţiglele metalice cu rocă pot fi găsite în magazinele de specialitate în cele mai variate forme , modele şi culori. Cu ajutorul acestora se pot realiza acoperişuri tradiţionale sau moderne şi nonconformiste, strălucitoare, satinate sau granulate în piatră.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *