Ce beneficii aduce casei tale un acoperiș îmbrăcat în țiglă metalică?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Acoperișul unei case îmbrăcat în ceramică sau argilă arată foarte bine, dar frumusețea este umbrită de o serie de dezavantaje. Întâi de toate, ambele materiale sunt deosebit de grele, iar atunci când acoperișul va necesita o reparație, veți avea nevoie de un suport structural suplimentar destul de costisitor.

Mai apoi, ceramica, argila, teracota toate sunt materiale foarte fragile, care se pot deteriora în timpul transportului și al instalarii, așa că aveți toate șansele să cheltuiți mai mult decât v-ați aștepta. La bugetul alocat acoperișului, trebuie să vă gândiți că toate aceste tipuri de acoperiș se instalează greu, așa că veți avea nevoie de o forță de muncă serioasă.

Aici intervine țigla metalică, un înlocuitor al acoperișului traditional, cu un aspect la fel de frumos, dar cu mult mai durabil și mai economic. Vă invităm să aruncați o privire la Țigla Metalică Kron pe care o găsiți pe diviziadeacoperisuri.ro.

Obțineți frumusețe și durabilitate la un preț mai avantajos cu țigla metalică Kron

După cum se vede, țigla metalică Kron respectă cu mare fidelitate trăsăturile și estetica șindrilei autentice. Este capabilă să ofere casei acel aspect mediteranean, istoric sau antic, după cum dorește proprietarul. În schimb, țigla metalică Kron oferă ceea ce nu poate oferi șindrila, și anume longevitate, durabilitate, economie de la bun început și până la sfârșit. Este ideală pentru diverse aplicații și face față la toate condițiile meteorologice, ba chiar trebuie să menționăm că țigla metalică Kron a fost premiată cu Medalia de Aur în cadrul Târgului Internațional de Construcții BUDMA 2005 din Polonia.

Acest tip de acoperiș îndeplinește toate cerințele pe care le pot avea proprietarii de case și poate reduce consumul de energie chiar și cu 40%. Țigla metalică KRON este realizată din oțel durabil astfel încât să reziste la condiții meteorologice severe și vânturi puternice de până la 150 mph. În plus, nu veți mai avea grija mucegaiului și a umezelii, deoarece țigla metalică nu reține apa la fel ca șindrila.

Cu atât de multe avantaje, probabil vă gândiți că sigur pe undeva aspectul a avut de suferit. Dar nu este cazul. Țigla metalică Kron este disponibilă într-o gamă largă de finisaje și culori, astfel încât va îmbunătăți aspectul și atractivitatea locuinței dumneavoastră, oferindu-vă totodată rezistența, durabilitatea și longevitatea oțelului. Experții de la diviziadeacoperisuri.ro vă pot explica ce garanție veți primi la achiziționarea țiglei metalice Kron și care este cea mai potrivită pentru nevoile personale. Puteți opta pentru țiglă metalică Kron cu strat de protecție pe bază de poliester lucios, poliester mat, poliester mat aspru, însă foarte apreciat este stratul de protecție purmat.

Țigla metalică este folosită pentru locuințe, hoteluri, clădiri comerciale și alte construcții. Fie că este vorba despre o locuință sau clădire istorică, contemporană, antică, cu influențe mediteraneene, tropicale sau chiar de deșert, țigla metalică nu face altceva decât să susțină și să sporească farmecul dorit. Altfel spus, se poate obține orice arhitectură se dorește, dar fără greutatea imensă a argilei. Șindrilele ceramice pot cântări chiar și 900 de kilograme pe 100 de metri pătrați. În schimb, un metru pătrat de țigla metalică cântărește cel mult 5 kilograme. Greutatea acoperișului pune presiune asupra casei și reprezintă o amenințare în cazul incendiilor.

În cele din urmă, țigla metalică Kron este recomandată proprietarilor care doresc ca locuințele lor să le reflecte stilul personal, dar și tuturor acelora care caută materiale de construcție durabile, rezistente și eficiente din punct de vedere energetic.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *