Curățarea sistemului pluvial. 5 motive pentru care acest lucru este esențial

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sistemul pluvial al locuinței tale are rolul de a capta apa pluvială sau cea care se strânge din topirea zăpezii și de a o evacua cât mai departe de fațada casei, spre sistemul de canalizare. Nu este de ajuns doar să montezi un sistem pluvial, ci să îl și întreții pentru a te asigura că nu te vei confrunta cu diverse probleme. Se recomandă curățarea sistemului pluvial de cel puțin 2 ori pe an, primăvara și toamna. Iată care sunt cele 5 motive pentru care nu ar trebui să treci peste curățarea burlanelor și a jgheaburilor:

  1. Sistemul pluvial curățat protejează structura de rezistență a casei

Un sistem pluvial înfundat sau deteriorat poate provoca o serie de daune locuinței tale. Gândește-te că în momentul în care un singur jgheab este blocat cu diverse murdării sau frunze căzute, apa se va revărsa pentru că nu va mai avea pe unde să se scurgă și va ajunge la fundația casei, deteriorând-o. O fundație deteriorată la rândul ei va slăbi structura de rezistență a locuinței. Această problemă este una dintre cele mai dificile și care necesită o investiție financiară foarte mare pentru a fi remediată. Și toate acestea se întâmplă din cauza unui sistem pluvial necurățat la timp.

CONTINUARE – Vezi curățarea sistemului pluvial. 5 motive pentru care acest lucru este esențial

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *