Cinci acoperișuri neconvenționale

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Care sunt cele cinci acoperișuri neconvenționale recomandate de arhitecți?

Ardezie, metal, asfalt, beton, zgură, șindrilă de lemn? Acestea sunt cele mai uzitate noțiuni atunci când vine vorba de acoperișuri. Uneori însă, ele nu se potrivesc cu gusturile sau visele proprietarului locuinței. Din fericire, în timp, au apărut tot felul de metode și materiale inovative, care să le înlocuiască. Moderne și eficiente, sunt cel puțin cinci acoperișuri neconvenționale, pe care arhitecții le recomandă tuturor celor care vor să îmbine utilul cu plăcutul. Și pe care poți să le iei în calcul, dacă te gândești să-ți construiești o casă sau s-o restaurezi.

Așadar, care sunt cele cinci acoperișuri neconvenționale recomandate de arhitecți?

  • Plăci de acoperiș sintetice

Placile de acoperiș sintetice pot oferi un aspect autentic în replicarea materialelor tradiționale, cum ar fi ardezia sau lemnul, motiv pentru care câștigă tot mai multă popularitate.  În plus, ele prezintă un mare avantaj la capitolul cost și întreținere.

Fabricate adesea din materiale pe bază de cauciuc sau plastic, acestea sunt construite într-o manieră uniformă care ușurează instalarea. De asemenea, ele sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Astfel, se pot potrivi oricărei palete arhitecturale.

CONTINUARE – Cinci acoperișuri neconvenționale

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *