Cele mai longevive acoperișuri

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Care sunt cele mai longevive acoperișuri?

Reclamele întotdeauna sună bine. Toate promit că un acoperiș va trece testul timpului, având o perioadă de viață de până la două generații sau chiar mai mult. Practica ne arată însă, adesea, contrariul. În unele acoperișuri fisurile pot apărea după nici un deceniu. Și totuși, cele mai longevive acoperișuri chiar există. Specialiștii în domeniul construcțiilor vorbesc despre un top 5 cele mai longevive acoperișuri. Cunoscându-le, poți investi eficient, fără a fi nevoit să faci reparații non-stop și să te gândești cu groază la intemperii, la apropierea sezonului cald sau ploios.

Așadar, care sunt cele mai longevive acoperișuri?

  • Acoperiș compozit

Acoperișul compozit ocupă poziția a cincea în Top Cele mai longevive acoperișuri. Durata sa de viață variază între 15 și 50 de ani. Este extrem de popular grație costurilor și ușurinței de instalare. Atenție însă! Calitatea acoperișurilor compozit variază în funcție de producător. Iar pentru a fi siguri că va atinge onorabila vârstă de jumătate de secol, specialiștii recomandă să-l curățați de mușchi, în cazul în care plantele încep să apară pe suprafața sa.

CONTINUARE – Cele mai longevive acoperișuri

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *