Care sunt avantajele unui acoperiș în 2 ape?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Înainte de a discuta de avantajele acoperișurilor în 2 ape, ar fi bine să lămurim cum arată aceste acoperișuri. Practic, acoperișurile în 2 ape sunt formate din 2 versanți dreptunghiulari care sunt conectați la muchia acestuia. Dacă nu vă puteți imagina un acoperiș în 2 ape, este suficient să urmăriți următoarea galerie foto.

Care sunt avantajele unui acoperis in 2 ape_1

Picture 1 of 5

Acoperișurile în 2 ape sunt de multe ori preferate de persoanele care nu au un buget foarte mare în construirea unei case și care caută un acoperiș simplu, care să nu iasă în evidență prin pante prea multe și care să le asigure protecția și siguranța necesară împotriva intemperiilor. Acoperișurile în 2 ape sunt foarte ieftine, dar și extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Specialiștii susțin că acest model de acoperiș este cel mai econom din toate cele existente pe piață deoarece necesită puține materiale și puțin timp de construcție.

Spuneam că acoperișul în 2 ape este cel mai eficient din punct de vedere energetic. Acoperișul în 2 ape are o suprafață destul de mică, iar studiile arată că dacă suprafața acoperișului este mică, pierderile de căldură și implicit punțile termice sunt eliminate. Prin urmare, nu vei avea doar un acoperiș ieftin, ci și unul care îți va izola termic corespunzător locuința și va păstra o temperatură optimă în interiorul acesteia.

Acum – Ofertă pe eMag.ro la scule și unelte pentru construcția acoperișului

CONTINUARE – Vezi care sunt avantajele unui acoperiș în două ape

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *