Cumperi puncte ANRP? Află cele mai importante lucruri despre tranzacționarea lor

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Punctele ANRP au fost introduse pentru ca foștii proprietari să fie despăgubiți după ce în perioada regimului comunist statul român le-a preluat în mod abuziv bunurile. Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietății nu reușește să facă față numărului foarte mare de dosare care așteaptă soluționări, astfel încât timpii de așteptare ajung la ani de zile.

Aceste puncte ANRP vin cu avantajul că pot fi vândute pe piață, astfel încât proprietarii să își primească drepturile în timp mult mai scurt, comparativ cu timpul de așteptare necesar pentru soluționare unui dosar ANRP.

Cumperi puncte ANRP? Acum există numeroase firme care îți pot oferi consultanța necesară pentru efectuarea tuturor procedurilor care trebuie îndeplinite în astfel de cazuri. Dacă apelezi la specialiști vei vedea că totul va fi mult simplificat.

Fii la curent cu piața punctelor ANRP

Dacă vrei să cumperi puncte ANRP, asigură-te că ești la curent cu piața, pentru a înțelege procedurile și fluctuațiile.  Apelează la consultanți de încredere care te pot ghida pe tot parcursul procesului de despăgubire.

Procedura de obținere a compensării în bani este mult mai simplă dacă vrei să cumperi puncte ANRP sau să vinzi, deoarece timpul în care problema ta va fi soluționată este mult mai scurt decât dacă înaintezi un dosar către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietății. Valoarea nominală a unui punct ANRP este de un leu. Orice persoană care a suferit pierderi în timpul regimului comunist în România are dreptul să fie despăgubită prin puncte ANRP, valoarea lor fiind echivalentă cu valoarea bunului pierdut. Procedurile de restituire în natură a proprietății preluate abuziv sunt diferite de cele prin care proprietarul obține o sumă de bani care să compenseze bunul pierdut.

Pentru a evita problemele care pot să apară, e recomandat să apelezi la echipe de specialiști care să îți ofere consultanță. Aceștia cunoscut toate aspectele legislative, modificările apărute și pot să simplifice mult procesul, iar tu îți vei căpăta banii în cel mai scurt timp posibil.

Compensare în scurt timp

Dacă tranzacționezi puncte ANRP eviți timpii lungi de așteptare. Datele oficiale arată faptul că Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietății are zeci de mii de dosare în curs de soluționare, iar deciziile de compensare se dau destul de greu din cauza acestui număr mare.

Apelează la specialiști care te pot ajuta să tranzacționezi puncte ANRP, astfel încât să îți capeți drepturile în timp scurt și fără a trece prin toată birocrația necesară pentru întocmirea unui dosar ANRP.

Tranzacționarea punctelor ANRP este complet legală, fiind reglementată prin Legea 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

Tot aceeași lege prevede și apariția acestor puncte ANRP, ca o alternativă pentru proprietarii care au fost prejudiciați în timpul regimului comunist în România.

Alege variantele cele mai simple și eficiente. Cu specialiști care să îți ofere consultanță vei obține ceea ce dorești mult mai repede.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *