Cum asiguri drenajul apei de pe acoperiș? Metidro – sistemul pluvial de la Coilprofil

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sistemul pluvial joacă un rol deosebit de important în construcția unei case. Montarea unui acoperiș fără a lua în calcul drenajul, duce la scurgerea apei pe pereți și infiltrarea acesteia în fundație, afectând astfel structura de rezistență a întregii construcții.

metidroMontajul acoperișului, cât și a sistemului pluvial trebuie efectuat de o echipă de specialiști, respectând instrucțiunile din manualul de montaj al producătorului. Fiecare etapă are importanţa sa în asigurarea functionalităţii optime a sistemului, de la montajul cârligelor şi asigurarea pantei pentru drenaj şi până la îmbinările de jgheab cu garnitură de protecţie, toate acestea asigurând drenarea eficientă a apei de pe acoperiş şi rezistenţa în timp a sistemului.
Coilprofil produce sistemul pluvial Metidro cu materie primă de înaltă calitate, din oţel cu o grosime de 0,6 mm şi protecţie multistrat pe ambele feţe, ceea ce îi conferă rezistenţă în timp, fiabilitate şi siguranţă în funcționare. Părţile componente sunt precis dimensionate, etanşe şi uşor de asamblat, ceea ce determină o foarte bună flexibilitate a sistemului pe diverse tipuri de case.

Sistemul pluvial de la Coilprofil este disponibil în două tipodimensiuni, respectiv: 125 mm şi 165 mm, pentru jgheaburi şi elementele aferente acestora; 88 mm şi 100 mm pentru burlane şi elementele aferente.

Gama de culori este variată, aşadar sistemul de drenaj de la Coilprofil poate fi adaptat cromatic oricărei construcții. Ambele fețe ale sistemului Metidro sunt protejate de un strat de parsivare și sunt acoperite cu vopsea Prelaq Nova, a cărei textură oferă o rezistență mare la uzură, zgârieturi și temperaturi ridicate.

Datorită îmbinării perfecte a elementelor, Metidro se asamblează ușor. În plus, se adaptează ca stil și eficiență oricărui tip de acoperiș: fie el din metal, țiglă ceramice sau sistem bituminos. Clienții Coilprofil au optat pentru sistemul pluvial Metidro pentru locuințe moderne sau clasice, case de vacanță, blocuri, clădiri de birouri, precum și alte tipuri de construcții. Calitatea materialelor, fiabilitatea sistemului și seriozitatea companiei i-au determinat să facă această alegere.

Foto: coilprofil.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *