Condiţii pentru un acoperiş eficient

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Acoperişul reprezintă partea care închide casa, având o multitudine de roluri. Pentru ca acesta să fie eficient şi să-şi poată îndeplini aceste roluri, ar trebui ţinut cont de câteva condiţii în momentul alegerii materialelor care intră în componenţa lui, a modului de construcţie şi a celorlalte elemente care îl întregesc.

Conditii pentru un acoperis eficient

Image 1 of 5

Rolul acoperişului
Având în vedere specificul climei ţării noastre, un acoperiş nu are doar rolul de a întregi aspectul estetic al construcţiei. Pe lângă faptul că acesta trebuie să fie ales ca formă şi ton coloristic, astfel încât să cadreze cu imaginea de ansamblu a casei, acoprişul trebuie să fie şi eficient. Are rolul de a proteja construcţia şi de a păstra un mediu confortabil în interior, din toate punctele de vedere. Umiditate, temperatură, calitatea aerului.
Pentru ca toate acestea să poată fi îndeplinite, atunci când se proiectează şi montează un acoperiş, trebuie ţinut cont de câteva aspecte.

CONTINUARE – Condiţii pentru un acoperiş eficient

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *