Ce să faci ca întreținerea casei tale să te coste cât mai puțin?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cele mai multe studii și cercetări atrag atenția că sistemul de acoperiș al unei locuințe poate reprezenta 10% din costurile totale de construcție și până la 60% din costurile totale de întreținere. Desigur, atunci când vorbim despre costurile totale de întreținere nu ne referim doar la costul materialului pentru acoperiș, cum nu ne referim nici la costurile asociate cu eventualele lucrări de reparare sau întreținere a acoperișului.

În general, alegerea unui sistem de acoperiș influențează consumul de energie, inclusiv încălzirea și răcirea locuinței, iluminatul, fezabilitatea energiei regenerabile montate pe acoperiș, precum și valoarea pe piață a construcției în sine. Numeroasele cercetări și testări de produse, combinate cu experiența în domeniu, fac ca tabla cutată să fie unul dintre cele mai avantajoase tipuri de acoperiș metalic.

Aceste sisteme de acoperiș oferă durabilitate, costuri reduse de întreținere și adaptabilitate. Poate că veți da din umeri când veți auzi de adaptabilitate, însă această caracteristică este de dorit atunci când alegem un sistem de acoperiș, întrucât sectorul construcțiilor rezidențiale și comerciale este dominat de tendințe care impun mandatoriu eficiență energetică și durabilitate.

Tabla cutată T45 Bilka pe care o găsiți pe diviziadeacoperisuri.ro poate fi utilizată într-o serie de aplicații, de la locuințe personale, construcții comerciale, până la ferme agricole, centre sportive și alte construcții. Înainte de a trece la explicații mai amănunțite, vă putem spune că tabla cutată T45 Bilka este foarte apreciată întrucât este estetică, se pretează mai multor tipuri de arhitecturi, de la cele antice, istorice până la arhitectura modernă, contemporană, chiar ușor minimalistă. Se lucrează foarte ușor cu ea și este eficientă din punct de vedere energetic.

Gândiți-vă doar cât de important este ca o construcție să fie eficientă energetic. Confortul întregii familii contează enorm, facturile mici sunt și ele de dorit și mai menționam și de valoarea pe piață a construcției. Poate că prea puțini sunt cei care au de gând să își vândă locuința în viitor, dar poate veți avea nevoie de un împrumut. Clasa de eficiență energetică a locuinței influențează enorm acceptul unui împrumut și valoarea acestuia.

Tabla cutată T45 Bilka se bucură de o lungă durată de viață

Sistemele de acoperiș metalic de înaltă calitate din acest moment, așa cum este și tabla cutată T45, se dovedesc a fi performante pentru 40 de ani sau chiar și mai mult. Tabla cutată acționează ca o suprafață de oțel monolit care acoperă întreagă construcție. De exemplu, tabla cutată T45 Bilka este fabricată din tablă de oțel, zincată pe ambele părți și îmbrăcată în poliester.

Apoi, clipsurile care fixează în mod sigur panourile de tablă cutată pe elementele structurale asigură un anumit grad de flexibilitate, care permite dilatarea și contracția tablei, cauzate de schimbările de temperatură zilnice și sezoniere. Mai apoi, tabla cutată, pentru că este protejată de un strat de poliester, asigură o etanșeitate perfectă. Instalarea tablei cutate va fi întotdeauna una fără cusur, întrucât perforările din fabrică asigură alinierea corectă a panourilor de tablă cutată. Mai trebuie să știți că la Divizia de Acoperișuri găsiți tablă cutată T45 Bilka cu o lungime de până la 5 metri, care poate fi tăiată la orice dimensiune dorită de client.

Foarte important este și că tabla cutată rezistă la greutatea zăpezii și la trafic pietonal, așa că puteți urca oricând pe acoperiș pentru verificări sau alte lucrări. Tabla cutată, la fel ca multe alte sisteme de acoperiș metalice, poate fi aplicată direct peste acoperișul vechi de șindrilă sau ceramic, așa încât veți restabili rapid și economic protecția construcției.

Cu siguranță, vă veți bucura să aflați că tabla cutată este unul dintre cele mai eficiente energetic tipuri de acoperiș. Ca parte a unor teste și verificări, tabla cutată poate duce la economii de energie de până la 40%, mai ales că poate găzdui și mai multă izolație. Se poate afirma cu toată convingerea că un acoperiș bine proiectat și instalat corect ajută la reducerea pierderilor de căldură și la menținerea unor temperaturi interioare confortabile.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *