5 riscuri pentru acoperiş

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Acoperişul casei are rolul de a proteja şi de a conferi casei aspectul final, închizând practic ridicarea unei case. Pentru ca un acoperiş să fie eficient, etapele de ridicare ale acestuia trebuie respectate, trebuie să i se asigure o izolaţie complexă şi să i se aleagă cel mai bun material cu rol de învelitoare. Fie că este plat, mediu sau abrupt, acoperit cu ceramică sau tablă, clasic sau verde, acoperişul trebuie să fie păstrat într-o stare foarte bună.

Riscuri pentru acoperis

Image 1 of 5

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Riscuri pentru acoperiş
Un acoperiş este eficient atâta timp cât nu permite infiltrarea apei, izolează fonic şi stopează transferul termic. Toate aceste calităţi obligatorii pot fi afectate dacă nu se acordă atenţia cuvenită oricărei intervenţii de la nivelul acoperişului.

CONTINUARE – 5 riscuri pentru acoperiş

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *