13 acoperișuri transformate în terase

Într-o lume excesiv de poluată, într-o lume în care spațiile verzi se reduc văzând cu ochii, acoperișurile devin oaze de relaxare, acoperișurile sunt transformate în terase private sau publice.

terase-pe-acoperis-1

Picture 1 of 13

Trendul, tendința este tot mai răspândită, de la țările cu un grad de civilizație ridicat și până la țări precum România, care fie își dorește să fie în pas cu moda, fie a înțeles că acest spațiu poate dobândi și alte funcțiuni.

Motivul sau mai bine spus motivele? Sunt cât se poate de clare, panoramă superbă (de cele mai multe ori), liniștea de care te poți bucura numai la înălțime, aer mai curat și intimitatea pe care la nivelul solului uneori nu ai nici măcar atunci când locuința îți este înconjurată de un gard tip fortăreață.

Această idee de a transforma acoperișul în terasă este cât se poate de atrăgătoare mai ales atunci când stai la casă, nu ai un teren foarte mare și îți dorești o grădină ca în Paradis.

Sunt spectaculoase toate cele 13 acoperișuri transformate în terase pe care ți le prezentăm, trebuie să recunoști, însă adevărata provocare nu o reprezintă amenajarea unui astfel de acoperiș, ci mai degrabă felul cum trebui el construit, izolat și mai ales hidroizolat.


Lasă un Comentariu...

*