3 avantaje ale acoperișului din lemn stratificat

Dacă vrei să îți construiești un acoperiș elegant și rezistent, îți recomandăm să iei în calcul lemnul, probabil cel mai folosit material de construcție din întreaga lume. Casele din lemn sunt extrem de fermecătoare, iar un acoperiș din lemn stratificat întregește imaginea. În continuare vom vedea care sunt cele mai importante 3 avantaje ale unui acoperiș din lemn stratificat.

3 avantaje ale unui acoperis din lemn stratificat_1

Picture 1 of 3

  1. Capacități izolatoare extraordinare

După cum bine știi, orice acoperiș are nevoie de un strat de izolație pentru a evita pierderile de căldură (specialiștii susțin că 30% din căldură se pierde prin acoperiș). Acest lucru nu se întâmplă și în cazul unui acoperiș din lemn stratificat, pentru că însuși materialul din care este construit acoperișul este un bun izolator. Un acoperiș din lemn păstrează căldura în interiorul locuinței și reduce și absoarbe zgomotul și vibrațiile în același timp. Mai mult decât atât, lemnul are capacitatea de a înmagazina căldura pe întreaga perioadă a verii, asigurând un climat răcoros în interiorul locuinței și distribuie căldura pe timpul iernii, asigurând un climat confortabil.

  1. Costuri mici

Lemnul este unul dintre cele mai ieftine materiale de construcții și reprezintă totodată și cea mai bună opțiune pentru acoperișul unei case, după cum ne spun specialiștii. Un acoperiș din lemn îți va reduce cheltuielile de construcții cu până la 25%, o economie semnificativă.

Un lucru important de menționat este faptul că acoperișurile din lemn stratificat sunt proiectate de către specialiști din acest domeniu și sunt apoi trimise la finisare unde toate elementele compun acoperișul fermecător și unic.

Un alt avantaj important este faptul că un acoperiș din lemn stratificat necesită un timp redus de construcție. Practic, din momentul în care bucățile de acoperiș sunt finisate, ele pot fi îmbinate în doar câteva zile.

  1. Ecologic și design plăcut

Dacă te numeri printre persoanele care se preocupă în mod constant de mediul înconjurător, atunci lemnul ar trebui să fie prima ta opțiune pentru acoperiș deoarece este un material natural, ecologic, care nu afectează în niciun fel echilibrul spațiului înconjurător.

În plus, tavanele din lemn stratificat sunt extrem de spectaculoase pe interior. Acest lucru se datorează ultimelor tehnologii folosite în acest domeniu. Tavanele din lemn stratificat se încadrează în orice stil arhitectural și aduc locuinței tale un plus de unicitate și eleganță.

Nu în ultimul rând, atmosfera creată de un acoperiș din lemn stratificat ce lasă la interior un tavan din lemn spectaculor este unică. Poți avea acum atât un acoperiș atât estetic, cât și durabil.


Lasă un Comentariu...

*