Sistemul Metidro

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când te afli în faza de construcție a unui acoperiș trebuie să ai în vedere pe lângă alegerea sistemului de învelitori perfect adaptat nevoilor tale și alegerea unui sistem pluvial.

Metidro

Pentru ca scurgerea apei să nu reprezinte o problemă ar fi indicat să privești atent la alegerea unui sistem de jgheaburi și burlane, perfect adaptat nevoilor acoperișului tău.

Sistemul Metidro de jgheaburi și burlane, produs de Coilprofil, este ușor de montat și poate fi adaptat rapid oricărui tip de construcție. În același timp, atunci când aducem în discuție experiența producătorului Coilprofil, de mai bine de 10 ani, în producerea de țiglă metalică, nu putem pune în discuție calitatea produselor ce alcătuiesc sistemul Metidro.

Desigur, un acoperiș are nevoie de viață lungă, la fel ca și toate piesele sale componente. Nu putem schimba tabla de la o zi la alta, așa cum nu putem repeta același procedeu atunci când vine vorba și de burlane ori jgheaburi. Pentru ca durata acoperișului să fie cât mai lungă este nevoie de materiale de calitate, așa după cum le vom putea regăsi în sistemul Metidro. Acesta este reciclabil, are o durată lungă de viață și se potrivește perfect oricărui tip de material ales pentru construcția acoperișului. În plus, un avantaj al acestui sistem este acela că este extrem de elegant, gama cromatică completând designul locuinței.

Îmbinare perfectă și durată lungă de viață!

Fiind un sistem de colectare a apei pluviale, Metidro are capacitatea de a colecta toată apa scursă de pe acoperiș. Piesele sale sunt realizate minuțios, regăsindu-se în dimensiuni exacte, lucru ce permite o îmbinare mai mult decât perfectă. Astfel, sistemul Metidro va reține apa în jgheab și o va vărsa prin intermediul burlanelor exact acolo unde vă doriți.

În plus, sistemul Metidro de jgheaburi și burlane se potrivește oricărui tip de acoperiș ai avea, fiind întotdeauna una dintre cele mai bune soluții pe care te poți baza. De asemenea, piesele sale componente mai rețin o calitate, aceea a unei instalări ușoare, rapide și sigure. Sistemul va fi achiziționat având alături un ghid de montaj, pe care montatorul va trebui să îl urmărească pas cu pas și astfel finalitatea lucrării va fi întocmai cea pe care o doriți.

Grație componentelor sale, minuțios realizate, sistemul beneficiază de o eleganță aparte, completând materialele din care este construit acoperișul, fie el din țiglă metalică Coilprofil, fie din țiglă ceramică ori șindrilă bituminoasă. În plus, sistemul beneficiază de o gamă cromatică destul de potrivită nevoilor oricărui consumator, așa încât alegerea să fie una destul de ușoară.

Durata de viață estimată a sistemului de jgheaburi și burlane este de 50 ani, producătorul Coilprofil oferind o garanție a produselor de 15 ani. Materialele de calitate, procentajul de zinc conținut, dar și structura vopselii aplicate, reușesc să ofere garanția unui produs de calitate, fabricat în România, la Coilprofil, iar noi garantăm!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *